Ga naar inhoud

Livestream Meerkat vanaf de Hannover Messe 2015

Nederland herontdekt de industrie; digitaal en innovatief zijn de sleutelbegrippen die deze week ook klinken op de Hannover Messe. Maar liefst tweehonderd Nederlandse bedrijven presenteren zich deze week op de grootste industriebeurs ter wereld. Slechts vier landen kwamen met een nog grotere delegatie. Duitslandnieuws is er bij en doet op verschillende manieren verslag.

Livestream

Vandaag spreekt Stijn Merkelijn namens Duitslandnieuws verschillende ondernemers op de Hannover Messe. Deze gesprekken zijn van tijd tot tijd live te volgen via Meerkat. Houd hiervoor de twitterstream van Duitslandnieuws in de gaten.

Reportage

Derk Marseille maakte voor BNR Nieuwsradio een reportage op de Hannover Messe. Industrie 4.0, smart industry, digitalisering, zijn dat holle woorden?

Een gesprek met diverse ondernemers, minister van Economische Zaken Henk Kamp (VVD) en Ab van der Touw (ceo Siemens Nederland).

Presentatie

Duitslandnieuws komt zelf ook aan het woord op de Hannover Messe. Derk Marseille vertelt vandaag over Nederlandse en Duitse startups:

Meer van Duitslandnieuws over de Hannover Messe

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland Schrijf je in
voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: