Ga naar inhoud

Exclusief interview met Blendle-founder Marten Blankesteijn

Blendle heeft een deal gesloten met de drie Amerikaanse kranten The New York Times, The Wall Street Journal en The Washington Post. Ceo Marten Blankesteijn heeft geen tijd om het te vieren, wel mocht Derk Marseille even binnenwaaien bij uitgever en investeerder Axel Springer in Berlijn waar Marten deze week is voor overleg. We hebben het gesprekje even met de mobiel gefilmd.

De deal met de Amerikaanse kranten ligt in lijn met de 3 miljoen euro investering van uitgeversreus Axel Springer en The New York Times eind vorig jaar. Het geld is bedoeld voor de internationale strategie.

Derk Marseille van Duitslandnieuws kon spontaan even langs komen bij ceo Marten Blankesteijn terwijl hij het persbericht verzond vanuit het kantoor van investeerder Axel Springer in Berlijn.

Filmpje met de mobiele telefoon opgenomen.

Per artikel

Tien maanden geleden ging de startup Blendle live in Nederland versie en heeft inmiddels 225.000 gebruikers. Via de webkiosk kunnen gebruikers per artikel betalen, in plaats van de hele krant of het hele tijdschrift te moeten kopen.

Duitslandnieuws over Blendle

 

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: