Ga naar inhoud

Grafiek: Duitsers kopen weer ‘ouderwetse’ mobiele telefoon

In Duitsland zijn tussen juli en september 943.000 'gewone' mobiele telefoons verkocht. Daarmee stegen voor het eerst in drie jaar tijd de verkoopcijfers weer, zo blijkt uit cijfers van Gesellschaft für Unterhaltungs- und Kommunikationselektronik (gfu). Er werden ook weer meer smartphones verkocht, al lijkt de explosieve stijging af te vlakken.

Een opvallende trendbreuk. Voor het eerst in jaren nam het aantal verkochte ouderwetse mobieltjes weer toe. De verkoop van smartphones steeg ook, al lijkt het afgelopen te zijn met de erg explosieve groei.

Infografik: Deutsche kaufen wieder mehr Standard-Handys | Statista

Grafieken op Duitslandnieuws

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland
Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: