Ga naar inhoud

Beursgoeroe Dirk Müller: beursgang Zalando en Rocket is debacle

De beursgang van Zalando en Rocket Internet is een debacle, aldus de Duitse beleggingsexpert 'Mister Dax' Dirk Müller. Volgens hem hebben enkel de eigenaars geprofiteerd, de beleggers die er geld in hebben gestoken zijn er de dupe van. "Rocket mag de schuld niet schuiven op een Ebola-geval in de VS. Het moet eerst de eigen strategie maar eens onder de loep nemen."

Een blik in de beursprospectus van Rocket Internet zou elke belegger al genoeg hebben moeten waarschuwen, aldus Dirk Müller in zijn column op Cashkurs. “Dit maakt onze beleggingscultuur kapot. Wanneer straks een Mittelständische machinebouwer naar de beurs wil om geld in te zamelen waarmee hij zijn bedrijf wil uitbreiden, dan blijven alle beleggers nog meer terughoudend.”

Bekijk de video bij Handelsblatt.
Bekijk de video bij Handelsblatt.

Duitslandnieuws over Zalando en Rocket Internet

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: