Ga naar inhoud

Krantenkiosk: Rusland-sancties als boemerang, Lufthansa heeft te weinig personeel en top 10 hotels

Elke morgen snelt Duitslandnieuws de koppen uit de Duitse media. Een selectie van onderwerpen uit politiek en economie. Vandaag: Nu president Poetin de import van agrarische producten heeft verordend, dreigt voor zijn eigen volk een prijsexplosie, Lufthansa vliegt met minder personeel omdat ze op vakantie of ziek zijn en de 10 Duitse hotels met de meeste omzet.

Rusland

Rusland-sancties komen terug als boemerang

Nu president Poetin een invoerverbod instelt op agrarische producten uit de EU en de VS, dreigt er voor de Russische burgers een prijsexplosie. Het land haalt meer dan de helft van alle levensmiddelen uit het buitenland.

Lufthansa

Te weinig stewardessen: Lufthansa vliegt met minder personeel

In het hoogseizoen is het aanpoten voor vliegtuigmaatschappijen – uitgerekend nu vliegt Lufthansa met minder stewards en stewardessen aan boord, omdat een aantal vakantie viert. Bovendien zijn relatief veel personeelsleden ziek.

Duitse hotels

Deze 10 Duitse hotels draaien de meeste omzet

Wie reist, doet regelmatig een hotel aan. Een ranking toont welke hotelgroepen de meeste omzet draaien. De nummer 1 steekt er met kop en schouders boven uit. De top 10.

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: