Ga naar inhoud

Ontevreden Duitser roept zichzelf uit tot koning van Duitsland

De Duitser Peter Fitzek heeft zichzelf uitgeroepen tot koning van het koninkrijk Duitsland. Zijn heerschappij reikt 9 voetbalvelden ver. Het koninkrijk heeft een eigen paspoort, bank en munt. De Bondsrepubliek Duitsland is naarstig op zoek naar manieren waarop het koninkrijk verboden kan worden. Bekijk de reportage van RTL-correspondent Jeroen Akkermans.

Koning Peter Fitzek heeft 150 onderdanen die geen belasting hoeven te betalen. Wonen is gratis, net als het eten. De Duitse overheid kan vooralsnog weinig doen tegen de zelfbenoemde koning van Duitsland. Opvallend genoeg krijgt hij  hulp van de Nederlandse bank ING.

  • Bekijk de reportage van RTL-correspondent Jeroen Akkermans »

Screenshot 2014-05-01 11.17.22

Meer video’s op Duitslandnieuws

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: