Ga naar inhoud

Nedersaksische minister Olaf Lies: Nederland is perfecte partner voor Duitsland

De Nedersaksische minister van Economische Zaken Olaf Lies (SPD) maakte donderdagochtend een ronde langs Nederlandse hightech-bedrijven op de Hannover Messe. "Mij hoef je niet meer te vertellen dat Nederland een innovatief land is. Maar het is goed dat het nu zo op de Messe aan de wereld wordt getoond. We zijn perfecte partnerlanden."

Minister van Economische Zaken Olaf Lies van Nedersaksen bezocht donderdagochtend Nederlandse hightechbedrijven op de Hannover Messe. “Veel van de innovatieve projecten die ik hier zie zijn een samenwerking tussen Nederland en Duitsland. Dat vind ik mooi om te zien.”

Video’s

Meer van Duitslandnieuws over de Hannover Messe

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland
Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: