Ga naar inhoud

Ambassadeur Monique van Daalen: Hannover Messe ‘boost’ voor Nederland

De Nederlandse ambassadeur in Duitsland Monique van Daalen heeft een positief gevoel bij de Hannover Messe. Van Daalen hoopt dat andere landen verder willen kijken dan de tulpen en Frau Antje. "Ja, we zijn goed in verkopen. Maar hier laten we zien dat we ook goed zijn in dingen maken, maar vooral ook in dingen bedenken."

Nederlandse en Duitse bedrijven vullen elkaar goed aan, stelde de Nederlandse ambassadeur Monique van Daalen maandagmiddag. “Duitse bedrijven zijn vaak groot en kunnen dan de Nederlandse flexibiliteit goed gebruiken. Die samenwerking is fantastisch volgens mij.”

De ambassadeur was van plan om dinsdag met minister Henk Kamp van Economische Zaken over de Messe te lopen. Maar de minister brak zijn bezoek dinsdagmorgen aan Duitsland wegens ziekte af. Staatssecretaris Sander Dekker van Wetenschap en Onderwijs is nog wel aanwezig.

Meer van Duitslandnieuws over de Hannover Messe

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland
Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: