Ga naar inhoud

Krantenkiosk: Kroes voelt zich opgelicht in Düsseldorf, Siemens-baas treft Poetin en vliegveld Frankfurt staakt

Elke morgen snelt Duitslandnieuws de koppen uit de Duitse media. Een beknopt overzicht van politieke en economische onderwerpen. Vandaag: Neelie Kroes voelt zich opgelicht op vliegveld Düsseldorf toen ze er wifi wilde gebruiken, Siemens-topman ziet geen kwaad in zijn ontmoeting met de Russische president Poetin en er wordt gestaakt op vliegveld Frankfurt.

Neelie Kroes

Neeli Kroes voelt zich opgelicht op vliegveld Düsseldorf

Al jaren strijdt eurocommissaris Neelie Kroes tegen hoge mobiele telefoon-, internet en roamingkosten. Nu voelt ze zich zelf opgelicht op het vliegveld van Düsseldorf toen ze daar de wifi wilde gebruiken.

Siemens

Siemens-topman Kaeser verdedigt ontmoeting Poetin

Siemens-topman Joe Kaeser verdedigt zijn ontmoeting met de Russische president Vladimir Poetin. Kaeser stelde dat hij bondskanselier Merkel vooraf op de hoogte had gebracht en dat er vanuit Berlijn geen bezwaren waren.

Staking

Honderden vluchten vallen uit door stakingen op vliegveld Frankfurt

De Duitse vakbonden zet in de strijd om meer loon voor vliegveldpersoneel de directie van Frankfurt onder druk. Nadat er al kort bij de bussen, spoorwegen en kinderdagverblijven gestaakt is, is nu het vliegveld zelf aan de beurt.

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland
Schrijf je in voor de Duitslandniews nieuwsbrief

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: