Notice: Undefined index: schema_def_fund_org_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 507

Notice: Undefined index: schema_def_fund_person_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 508

Notice: Undefined index: schema_def_event_fund_org_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 568

Notice: Undefined index: schema_def_event_fund_person_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 569
Krantenkiosk: Hoeneß-proces spectaculair, Aldi en Lidl vechten om vlees en Duitsers kennen start-ups niet - Duitslandnieuws
Ga naar inhoud

Krantenkiosk: Hoeneß-proces spectaculair, Aldi en Lidl vechten om vlees en Duitsers kennen start-ups niet

Elke morgen snelt Duitslandnieuws de koppen uit de Duitse media. Een beknopt overzicht van politieke en economische onderwerpen. Vandaag: De eerste dag van het Hoeneß-proces verliep spectaculair, Lidl heeft kritiek op lage vleesprijzen bij Aldi en doet vervolgens zelf mee. Tijdens de computerbeurs CeBIT in Hannover blijkt dat de meeste Duitsers nog nooit van start-ups hebben gehoord.

Uli Hoeneß

De eerste dag van het Hoeneß-proces

Het proces tegen Uli Hoeneß is spectaculair begonnen. De voorzitter van Bayern München had veel meer geld achtergehouden voor de belasting dan bekend was. Toch zijn er nog onduidelijke details. Maar het interessantste is de tactiek van de verdediging.

Prijzenoorlog

Lidl bekritiseert vleesprijzenoorlog en doet mee

Discounter Lidl heeft scherpe kritiek op de prijsverlagingen van Aldi voor rund- en kippenvlees. De discounters moeten een ondergrens vinden voor de prijs van vlees waarmee het dierenwelzijn wordt gewaarborgd, zegt Lidl. Maar tegelijkertijd laat ook Lidl de prijzen zakken.

CeBIT

Duitsers hebben nog nooit van start-ups gehoord

Een ontnuchtering voor de Duitse digitale wereld. In Hannover vindt één van de belangrijkste computerbeurzen ter wereld plaats. Op CeBIT staan talloze jonge start-ups in de schijnwerpers. Maar de gemiddelde Duitser heeft volgens een enquête nog nooit van dat begrip gehoord. De leeftijd van de ondervraagden speelt daarbij bijna geen rol.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: