Ga naar inhoud

Events 17 – 23 februari: bouwsector in Berlijn, Dutch Design in München en netwerken vlak over de grens

Een van de belangrijkste bouwvakbeurzen vindt deze week plaats in Berlijn. Zo'n 55.000 mensen uit de hele bouwsector komen samen in de Duitse hoofdstad. Dichterbij netwerken kan ook, op de Open Coffee in Geldern. Verder is er een beurs voor pomphouders en over zonnepanelen. Zaterdag begint de grote Creative Business week in München, met aandacht voor Dutch Design.

Komende week vinden de Handelsblatt jaarbeurs ‘Handel und Wandel voor pomphouders, de SME Thermal 2014 over zonne-energie, de bouwvakbeurs bautec en de Open Coffee in Geldern, een netwerkbijeenkomst voor Duitse en Nederlandse ondernemers plaats. De farmaceutische industrie komt samen in Frankfurt am Main. In München begint zaterdag de München Creative Business Week, met ook veel aandacht voor Dutch Design. Ook het Nederlandse Consulaat-Generaal is aanwezig.

Verder vooruitkijken? Neem een kijkje op de Eventkalender.

Meld een event

Kent u een event dat er nog niet op staat en meer bekendheid verdient? Help ons mee de kalender zo volledig mogelijk te maken en mail de gegevens naar events@duitslandnieuws.nl

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland
Schrijf je in voor de Duitslandniews nieuwsbrief

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: