Ga naar inhoud

Trendwatcher Bakas: Nederland moet toeleverancier worden voor Duitse industrie

Nederland is eigenlijk de 17e deelstaat van Duitsland en moet zich veel meer ontwikkelen als toeleverancier voor de Duitse industrie, zegt trendwatcher Adjiedj Bakas tegen DNHK. "Maar Duitsers zijn weer minder goed in marketing en sales, daar liggen kansen voor Nederland."

Trendwatcher Adjiedj Bakas legt in een interview met DNHK uit waar op dit moment de kansen liggen voor de Nederlandse economie en de samenwerking met Duitsland. Vooral innovatie, internationalisering, industriële ontwikkelingen en de vooruitgang in de ICT-sector bieden volgens hem nu goede mogelijkheden voor het bedrijfsleven.

“Combineer de Duitse topkwaliteit van mooie producten met het Nederlandse sales en marketingvermogen. Dan heb je een hele mooie mix.” Volgens de trendwatcher komt de maakindustrie terug naar Europa. “Outsourcing wordt resourching.”

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: