Ga naar inhoud

Frans Bromet portretteert Gidsy-ondernemers in Berlijn

De bekende documentairemaker Frans Bromet struinde rond in Berlijn en portretteerde de jonge Nederlandse ondernemers Edial en Floris Dekker van Gidsy. In de tweedelige documentaire spreekt hij ook met Duitslandnieuws-uitgever Derk Marseille. De start-upscene van Berlijn bekeken vanuit een Nederlandse invalshoek.

Het internetbedrijf Gidsy maakte een vliegende start. De twee broer Floris en Edial Dekker bedachten een online marktplaats waar iedereen activiteiten kan aanbieden en afnemen. Ze vinden grote financiers en de sky lijkt the limit. Maar blijft dat ook zo? Frans Bromet maakt een uitgebreid portret van een Berlijnse internet-startup. In de documentaire spreekt Bromet ook met Derk Marseille van Duitslandnieuws en de start-up talkshow FridayatSix.

Bekijk hier deel 1

Deel 2 is te zien op 18 november 22.55 uur, Nederland 2.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: