Ga naar inhoud

Duitslandnieuws Krantenkiosk: Gevaar ‘Made in Germany’, machinebouwers de beste en coalitie in november

Elke morgen snelt Duitslandnieuws de koppen uit de Duitse media. Een beknopt overzicht van politieke en economische onderwerpen. Vandaag: Nieuwe EU-regels zijn een gevaar voor 'Made in Germany', zegt de industrie. Machinebouwers zijn Duitslands meest succesvolle ondernemers en de nieuwe coalitie moet eind november gevormd zijn.

Die Welt: ‘Made in Germany’

EU brengt ‘Made in Germany’ in gevaar

De Europese Unie wil nieuwe regels invoeren rond de herkomstmarkering van producten. Door de strengere invoerrechten komt ook het waarmerk ‘Made in Germany’ in gevaar. De Duitse industrie slaat alarm.
Lees verder>>

Wirtschaftswoche: Middenstand

Machinebouwers zijn de succesvolste ondernemers van Duitsland

Van de winnaars van de merkenranglijst van Wirtschaftswoche kan men veel leren. Bijvoorbeeld, waarom de Duitse wereldmarktleiders beter verkopen dan hun concurrenten. Een praktische checklist voor middenstanders.
Lees verder >>

Handelsblatt: Coalitiebesprekingen

Coalitiebesprekingen tot eind november

Nog voor het begin van de coalitiebesprekingen is het einde er van al in zicht. Halverwege of eind november moet een akkoord beklonken zijn. Maar voor het zo ver is, moeten nog vele hordes genomen worden.
Lees verder >>

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: