Ga naar inhoud

Duitslandnieuws Krantenkiosk: Fiscus haalt meer op, rentemanipulatie en bij Zalando is zitten verboden

Elke morgen snelt Duitslandnieuws de koppen uit de Duitse media. Een beknopt overzicht van politieke en economische onderwerpen. Vandaag: De Duitse belastingdienst haalt meer op dan verwacht, verdenkingen van rentemanipulatie bij de Deutsche Bank en Zalando-medewerkers mogen niet zitten.

Handelsblatt: Belastingen

Fiscus haalt meer op dan verwacht

De Duitse belastingdienst haalt ook in het derde kwartaal van dit jaar veel meer op dan verwacht. Dat heeft positieve gevolgen voor de prognoses van dit en volgend jaar.
Lee verder>>

Der Spiegel: Deutsche Bank

Beschuldiging rentemanipulatie: Duitse bank laat 50 medewerkers verhoren

De Deutsche Bank houdt een intern onderzoek naar mogelijke rentemanipulatie. Volgens Handelsblatt moeten 50 medewerkers op gesprek komen. Duidelijk is dat een onderzoeker een aantal verdachte e-mails heeft ontdekt.
Lees verder in Der Spiegel>>
Lees verder in Handelsblatt>>

Handelsblatt: Zalando

Bij Zalando is zitten verboden

Online kledingwinkel Zalando wordt opnieuw bekritiseert wegens slechte arbeidsomstandigheden. Volgens medewerkers van de online kledingwinkel wordt het werktempo sterk in de gaten gehouden. Bovendien is zitten verboden. Zalando spreekt alles tegen.
Lees verder in Handelsblatt>>
Lees verder in Die Welt

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: