Ga naar inhoud

Events maandag 16 september

De laatste week voor de verkiezingen is het voor een aantal politici er op of er onder. SPD-kanselierskandidaat Peer Steinbrück komt in Emden op zijn 'Klartext-tour'. Politiek is ook vanaf de bank te volgen, vanavond gaan alle fractievoorzitters met elkaar in discussie. Verder is in Frankfurt nog de hele week de IAA autobeurs.

Events maandag 16 september

  • SPD-leider Peer Steinbrück is vandaag vlakbij de Nederlandse grens, in Emden voor zijn ‘Klartext Open air’. Deze week is zijn laatste kans om stemmen te winnen voor de verkiezingen.

Emden, 17.30 – 19.30 uur in het centrum van Emden, am Stadtgarten.

  • De Duitse politici gaan niet veel met elkaar in discussie, maar vanavond debatteren alle fractievoorzitters bij Hart aber fair. Volker Kauder (CDU), Frank-Walter Steinmeier, Jürgen Trittin (Grüne), Rainer Brüderle (FDP) en Gregor Gysi (Die Linke).

Hart aber fair, Das Erste, 21.00 – 22.13 uur.

  • IAA, Internationale Autotentoonstelling

Frankfurt, 10-17, Messe Frankfurt, tickets bestellen (tot 22 september).

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: