Ga naar inhoud

Events vrijdag 13 september

Banen in Duitsland. Wie zin heeft om aan de slag te gaan over de grens heeft het voor het uitkiezen. Vandaag zijn er twee bijeenkomsten vlak over de grens die kunnen dienen als een fris begin. De campagnes voor de de landelijke verkiezingen staan in het zuiden van Duitsland dit weekend in de schaduw van regionale verkiezingen. De deelstaat Beieren gaat naar de stembus. Het CSU van Merkels partijgenoot Horst Seehofer gaat aan de leiding. Merkel wil hem niet voor de voeten lopen en is in de buurt van Düsseldorf.

Events vrijdag 13 september

  • In Duitsland zijn volop banen te vinden in het tourisme. Net over de grens bij Denekamp in Oost-Nederland.

Nordhorn, 09.00-17.00 uur, Meer informatie over de bijeenkomst.

  • Meer banen net over de grens.

Oldenburg, 09.00-16.00 uur, Samenkomst voor toetreders tot arbeidsmarkt.

In Beieren voert ze zelf geen campagne om CSU-leider Seehofer niet voor de voeten te lopen. Daarom in buurt van Düsseldorf bij Wuppertal.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.