Ga naar inhoud

Events 11 september

Na Angela Merkel maandag is het vandaag de beurt aan SPD-kanselierskandidaat Peer Steinbrück om live voor de camera het gesprek aan te gaan met 150 kiezers. In Essen mag minister van Buitenlandse Zaken Guido Westerwelle zijn liberale FDP aanprijzen tijdens het Ruhr Forum. De bekende Duitse econoom Thomas Mayer houdt in Frankfurt zijn lezing over de ontwikkelingen in de eurozone.

Events woensdag 11 september

SPD-kanselierskandidaat Peer Steinbrück in direct gesprek met 150 kiezers.

  • Mönchengladback, 20.15 – 21.30 uur, Wahlarena Kijk hier de livestream

100. Ruhr-Forum met Guido Westerwelle (FDP), minister van Buitenlandse Zaken.

  • Essen, 10.00-20.00 uur, Lees hier het artikel over Duitsland beste conferentie.

Lezing Deutsche Bank-econoom Thomas Mayer over ontwikkelingen in Europees Monetair systeem.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.